maanantai 10. maaliskuuta 2014

An Cafe is here!

Noniin... Nyt onkin sitten ehtinyt tapahtua paljon viikonlopun aikana, joten tekstiä on siis luvassa. Mun oli tarkotus kirjoittaa viikonlopun aikana, mutta en vain saanut aikaiseksi. ! Pitäisi kokoelmiakin kuvata, jotta saisin niitäkin lisättyä tänne kaikkien nähtäville :"D Mutta kyllä tässä vielä ehtii ja ehkä otan senkin tän päivän projektiksi! Katsotaan, mutta ainakin olisi inspistä ja haluan lopulta saada tämän blogini valmiiksi, sillä aina tuntuu, että jätän nämä jotenkin keskeneräisiki, joten haluan panostaa tähän nyt kunnolla.!

Mutta  tosiaan.. An Cafe on jälleen Suomessa!! Miku oli hetki sitten twiitannut twitteriin ja sinne onkin nyt tullu  paljon kuvia  ^.^ Oli myös yhdessä twiitissään halunnu nähdä Nuuskamuikkusenkin, mutta sitä herra ei taida nyt päästä näkemään D: Keikka on tosiaan huomenna josta olenkin ihan hirmuisen innoissani. Kuuntelin An cafea paljon teinivuosinani, mutta sitten se tavallaan katosi ja nyt se on taas tullut elämääni uudestaan. Niin kävi myös The Gazetenkin kanssa, joka sekin on tällä hetkellä yksi lemppari bändeistäni.!


Ajateltiin, että mentäisiin jonottamaan avokin kanssa, jotta päästäisiin mahdollisimman eteen. Keikka on Tavastialla, joten näkyvyys lavalle ei olisi ainakaan mahdottomuus jos johonkin keskiriville ainakin pääsisi. Pyritään kuitenkin, että päästäisiin edemmäs, sillä olisihan nämä herrat ihana nähdä ihan lähietäisyydeltä. Ei kuitenkaan odoteta liikoja, sillä varmasti tuonnekin keikalle on tulossa porukkaa, mutta ainahan sitä tovoo, että näkisi edes jotain!! Paras keikkani taisi olla juuri EAT YOU ALIVEN, sillä siinä päästiin ihan eturiviin :3  Sekin oli oikeastaan sattumaa, sillä bändi järjesti paljon aktiviteettia yleisölle, jonka ansiosta sitten päästiin eteen ennen encorea.


Sunnuntai menikin sitten ADAMSIN uusinta  levyä kuunnellen, joka soi kokonaisuutenaan japsiradiosta. Oli aika hassua, että ennen ADAMSIA haastattelussa oli juurikin An cafe :"D Tuosta ei edes tiedetty, joten yllätyttiin vain positiivisesti. Uusi levy oli kuitenkin aivan ihana!! Se on pakko ostaa sitten keikalta ensi kuussa, jonne ollaan myös menossa. ^.^ Rakastuin totaallisesti Heaven kappaleeseen ja siinä varsinkin Adamin ääni pääsee oikeuksiinsa. Adamin ääni kuulosti jumalaiselta ja muutenkin tuota kyseistä kappaletta kuunnellessa meinasi vaipua jonkinlaiseen transsitilaan. Odotan siis levyn ostamista kovastikin.. ADAMSIIN ei koskaan voi pettyä ja oikeastaan levyn kaikki kappaleet kuulosti ihanilta. Seseragi ja Boku no sei ovat myös ehdottomia lemppari biisejä.! Näihin ehtikin tutustua jo aiemmin, joten olivat ennestään jo tuttuja kappaleita.

Adam lisäsi tänään itsestään söppänän kuvan faceen ^.^       
Mutta sitten tähän päivään eli maanantaihin. :3 Tänään tai oikeastaan jo eilen avokki löys yhdeltä ulkomaalaiselta facekirpparilta ihania Kenjin valokuvia nimmareilla ;_____; (Eat you aliven basisti) ja tänään sitten varmistu, että meillehän ne valokuvat sitten tulee! Niitä on yhteensä 3 ja aivan super söppäniä.! Alkuun meidän piti ottaa vaan kaks, sillä kolmannesta valokuvasta ei niinkään tykätty, mutta sitten tää myyjä alko ehdottelemaan, että saisitte nää kolme sillä ja sillä hinnalla ilman posteja, joten olihan ne sitten pakko ottaa, vaikka loppusummaksi tuliki yli 20e ostos :"D ... Huomenna olis tarkotus ostaa An cafenkin keikalta jotain, mutta eiköhän meiltä löydy aina sen verran rahaa, että saadaan sieltäkin jotain hamstrattua mukaan ^^" Juliste olis tosiaan kiva ja ehkä valokuviakin.. Tosin ei yhtään tiedetä mitä siellä on myynnissä. On kyllä niin epätodellinen olo huomisen suhteen... Toivottavasti kaikki menisi hyvin ja että tultaisiin nauttimaan keikasta täysin rinnoin.

Ja vielä tähän lopuksi kuva viime ostoksistani eli An cafen  keikka dvd ja heidän ensimmäinen levynsä, jotka kolahtivat postiluukusta perjantaina :3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti